"Левски" уреди още три контроли в Турция


"Левски" уреди още три контроли в Турция

1608 0

"Левски" договори още три контроли за предстоящия лагер на тима в турския курорт Анталия през зимната пауза, пише "Тема Спорт". Съперниците, които ще премерят сили със "сините", са румънските Астра Гюргево и Петролул, както и полският Лех Познан.

Левскарите ще имат доста тежко пътуване, като ще стигнат до Истанбул с автобус, а от там ще летят със самолет до Анталия. Причината за това е финансовата криза в клуба, като така шефовете се опитват да спестят някой лев от разходи за път. Левски пък ще остане близо месец в южната ни съседка - от 18 януари до 13 февруари. В последния ден отборът ще срещне казахстанския шампион Астана, който е воден от бившия треньор на "сините" Станимир Стоилов.

Тимът се събира за първа тренировка утре, 7 януари. От 10 до 16 януари му предстои лагер в Сандански. В последния му ден ще е и контролата с Вихрен, в която Стойчо Стоев ще дебютира начело на Левски.

Специалистът иска отборът да има 9 контроли преди първия официален мач - на 22 февруари с Хасково на "Герена", в първи четвъртфинал за Купата на България.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички