Левски взима играч с "палаво" име: Играл е на световно първенство


Левски взима играч с "палаво" име: Играл е на световно първенство
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

48 0

Левски вече може да погледне по-сериозно към това да привлече чуждестранни футболисти без паспорти в Европейския съюз. Една квота бе освободена, след като бразилският нападател Рикардиньо бе продаден.

Левски има интерес към Клемент Фердинанд Чигози Икена

Колегите от "Мач телеграф" излязоха с любопитна информация за 21-годишен нигериец, към който "сините" имат интерес. Посочва се дори, че днес (07.07) той ще пристигне в София. Става въпрос за 183-сантиметровия Клемент Фердинанд Чигози Икена.

Още: Летен трансферен прозорец в Първа лига: Развитие и за ЦСКА, и за Левски (ОБНОВЯВА СЕ)

Той има 10 мача за националния отбор на Нигерия до 17 години, като е участвал на Световното първенство с тази гарнитура през 2019-а, когато "суперорлите" отпадат на осминафиналите от Нидерландия.

Клемент Фердинанд Чигози Икена може да играе и като дефанзивен полузащитник, и като десен краен бранител. В последните два сезона е част от Дубрава (втора дивизия на Хърватия).

Левски с интересна трансферна цел

Президентът на Дубрава Роко Иванович призна, че е искан от сериозни клубове, включително такива от Словения. Все пак отказа да назове техните имена. А голям любимец със 100 мача за Левски се завръща в Първа лига - но не при "сините".

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички