Мистификация на "Герена" - пращат от името на "Левски" оферта за играч


Мистификация на "Герена" - пращат от името на "Левски" оферта за играч

2189 0

Офертата на "Левски" към спрягания за ЦСКА египтянин Омар Габер е фалшификация, твърди вестник "Труд". За целта е използвана фалшива бланка на клуба. Псевдодокументът фиксирал оферта от "Герена", каквато няма. Подписът бил на председателя на клуба, но нито на Тодор Батков, нито на Иво Тонев.

Горе вдясно на публикувания документ се вижда юбилейната емблема за 100-годишнината на "сините". Оттук обаче започват съмненията. Първо - присъства и т.нар. емблема "лопата", която не се използва от 2010 г. Второ - текстът на английския е изключително неграмотен. Трето - под него се мъдри подписът на Стоян Димитров, посочен като председател на борда на директорите. А такъв в клуба не е имало - нито преди, нито след скорошното общо събрание на акционерите. Постът се заема от Иво Тонев.

Най-вероятно тарикат мениджър се е опитал по този начин да вдигне заплатата на свой играч в преговори с друг клуб, в случая ЦСКА.

Това се случва повече от пет години след срамната за клуба Казанска афера.

 

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички