Георги Марков: "Левски" сгреши фатално за Мъри и Наско, тръстът няма да се справи


Георги Марков: "Левски" сгреши фатално за Мъри и Наско, тръстът няма да се справи
Снимка: БГНЕС

1800 0

Бившият председател на УС на "Левски" Георги Марков изрази мнение, че освобождаването на тандема Мъри Стоилов - Наско Сираков от "Левски" е фатална грешка на "синята" управа.

"С тях постигнахме феноменални успехи със само четирима чужденци, чиито заплати не бяха много високи. Те бяха най-доброто дуо в България, всеки ден бяха на "Леге" заедно с Баждеков и нищеха проблемите и идеите", коментира политикът в ефира на bTV.

Конституционният съдия смята, че феновете няма да се справят с ангажиментите си да помагат на клуба.

"Мина периодът, в който "Левски" бе в перфектна организация и Батков задоволяваше всички нужди. Сега на "Левски" му е нуженкрупен спонсор, но нито "Ауди" е тук, нито "Мерцедес". Няма крупни стопански обекти, а и да има, ще им ходи ДАНС по петите, феновете ще ги псуват. Трябват колосални суми за издръжката на "Левски", уважавам феновете, но не е по силите им да набавят нужните средства. Икономически България е зле, трябват мощни спонсори, а не го виждам откъде ще дойдат", коментира Марков.

Политикът споделя, че единственото, което го обнадеждава при "сините" е новият им треньор Стойчо Стоев.

"Сега не приличаме на "Левски", но съм обнадежден от Стойчо Стоев. Доволен съм, че той пое тима, не го познавам, но ни направи много добро впечатление в Лудогорец. "Левски" има нужда от уравновесен, благ и културен треньор. Спортното ръководство обаче трябва да се насочи към точните играчи. Не съм коментирал множеството треньорски смени и текучество на играчи, за съм лоялен към Надзорния съвет", каза още той. 

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички