Наско Сираков пак е бесен на играч на Левски: Трансфер е възможен дори сега


Наско Сираков пак е бесен на играч на Левски: Трансфер е възможен дори сега
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3033 0

Ел Джемили отново е ядосал не само старши треньора на Левски Станислав Генчев, но и мажоритарния собственик Наско Сираков. Негова проява е и причината да не бъде в групата на "сините" за мача с ЦСКА 1948.

Ел Джемили приключва с Левски?

Когато научил, че няма да бъде титуляр, той шумно изразил недоволство и несъгласие с това решение, съобщават колегите от "Тема спорт". Генчев, който държи на дисциплината, лаконично обясни пред медиите, че "не е бил готов за мача".

По-рано през сезона Сираков участва в среща с Ел Джемили и имаше временен ефект. Преди паузата обаче 22-годишният състезател изпадна отново в дупка, а след това се представи много слабо и несериозно в приятелския мач с Ботев Враца.

Изданието съобщава, че Левски вече е предприел действия за негов трансфер. Такъв обаче в момента е много труден, защото повечето трансферни прозорци затвориха - варианти са ОАЕ и Израел. Допълва се, че ако не се стигна до трансфер сега, със сигурност ще има през зимата. Междувременно стана ясно, че ключов играч на Левски ще пропусне мача със Славия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички