"Не е приятно": Голямата цел на Левски призна, че всичко е ясно за бъдещето му - натъжи "сините" фенове


"Не е приятно": Голямата цел на Левски призна, че всичко е ясно за бъдещето му - натъжи "сините" фенове
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

11790 0

Очаква се доста активно лято за Левски през летния трансферен прозорец. "Сините" ще осъществяват както изходящи, така и входящи сделка. А вече официално договорът на Андриан Краев с клуба изтече и вероятно скоро ще стане ясно с кой отбор се е разбрал, докато бе изключен от състава на Левски заради отказа да поднови договора си.

Като една от най-големите цели за столичния гранд изглежда нападателят Александър Колев, към когото има интерес от доста време. Самият таран е признавал, че е почитател на "сините" и би искал да играе за клуба.

Сега той даде интервю, в което призна, че вече се е разбрал с шефовете в Крумовград как ще процедира. Колев натъжи привържениците на Левски, като призна, че няма нищо конкретно към момента. Освен това сподели мнение как ще се справи Станислав Генчев, с когото работи в Крумовград, в новия си тим, след като пое именно столичани.

Още: 8 мача, 1 кръг - 37 гола: Как историята на БГ футбола бе пренаписана - Левски и ЦСКА помогнаха (ВИДЕО)

Алекс Колев разказа какво се случва на фона на слуховете за Левски

Алекс Колев ще играе в Левски?

"Имам още една година договор с Крумовград. Говорил съм с шефовете в клуба и сме се разбрали как ще се процедира. С Левски за сега няма нищо конкретно, не знам защо всеки ден излизат някакви неща по медиите и се настройват хора. Не е приятно.

Ако го оставят да работи (бел.ред. Генчев) и да си наложи това, което той има като виждания заедно с Живко и Дарко, съм сигурен, че могат да гонят местата, които прилягат на Левски. Хубава селекция подбрана от него и добър колектив и нещата ще се получат. Пожелавам му успех!" - призна той пред Stosport.

Още: "Мрежа от детайли": Най-скъпият стартов СЪСТАВ, който Левски някога е използвал - феновете са в потрес

Освен това разказа и за интерес към него през зимната пауза и от чуждестранни клубове: "Имаше зимата конкретни такива от чуждестранни клубове, бяха отказани защото исках да довърша тук сезона. От български имаше телефонни разговори, доколкото аз знам, но какво е станало в последствие не ми е съобщено".

Появи се и любопитна информация, че в Левски няма да разчитат на един от любимците на феновете и той ще напусне "сините".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички