Новият любимец на Левски похвали Любо Пенев и заяви: Всички са на 200% срещу нас


Новият любимец на Левски похвали Любо Пенев и заяви: Всички са на 200% срещу нас
Снимка: Lap.bg

18 0

Един от новите любимци на феновете на Левски - Александър Колев, бе избран за играч номер 1 на първия кръг от Първа лига. Той вкара гол и даде асистенция при разгрома над Локомотив София с 6:1.

Алекс Колев и Левски са пределно мотивирани

"Едно добро начало за Левски, доста резултатно. Беше важно отборът да тръгне с победа, направихме го, и то с убедителна. Тръгнахме колебливо, но успяхме да обърнем. Вторият кръг също имахме трудно начало до първото попадение, защото Ботев Враца се беше затворил.

Още: Феновете и Генчев не искат играч в Левски - Наско Сираков обаче не дава "с пръст да се пипне"

Всеки отбор има амбицията да победи. Левски доста време не можеше да победи в първия кръг. Успяхме да пречупим този карък. Всяко начало е трудно, независимо срещу кого играеш, още повече, че всички отбори играят не на 100, а на 200% срещу Левски така че е доста трудно, но сега ще имаме по-сериозен съперник, обигран отбор. Още един добър тест, за да видим докъде сме стигнали, въпреки че имаме още накъде да надграждаме и върху какво да работим в отбора" - започна той при получаването на наградата си.

Впоследствие насочи поглед и към предстоящото първо голямо изпитание - дуел с Локомотив Пловдив в третия кръг.

"Ще трябва време, докато нещата се стиковат. Г-н Генчев избра нова тактика, не може да стане от днес за утре. Г-н Пенев обича атакуващия футбол, не се защитава, затова мисля, че ще стане добър мач. Ние практикуваме директен футбол и се надяваме да се поздравим с победа".

След което продължи: "Целите са много, за да вървиш като личност, трябва да си поставяш цели. За мен най-важното е отборът да върви. Когато отборът върви, аз ще съм добре, всички ще са добре. Най-важно е отборът да върви добре и да радваме синята публика.

Още: Любо Пенев и Генчев са се "дуелирали" 5 пъти преди Локо (Пд) - Левски - кой има надмощие?

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Да, допада ми тази схема на игра, защото имам още един човек до себе си и играя 1 на 1 с централните защитници, а при 4-3-3 играеш срещу двамата централни защитници. С тази схема се играе директен футбол, а не тики-така. Постоянно атакуваме, практикуваме контрапреса и това е по-приятно за атакуващите футболистите.

Опитвам се с каквото мога да помогна. Горе-долу знам изискванията на г-н Генчев за тази схема, тъй като от няколко месеца познавам до болка какво изисква той от нея. Хубаво е, че в Левски има преводач, който да превежда на чужденците изискванията и нямаме проблем от тази гледна точка.

Надявам се, това е идеята, треньорите искат и желаят това, футболистите са амбициозни, жадни за победа. Има конкуренция, на всеки пост има по двама, надявам се да надграждаме и с всеки мач да израстваме. Подготовката не бе лека, но дано берем плодовете впоследствие" - заяви Колев.

Никога досега Левски не е вкарвал 10 гола в стартовите си 2 мача в елита

Левски приключва лятната селекция с желания централен защитник

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички