Новият в Левски: Пристигнал в един и същи ден с Кристиано Роналдо, но друга легенда на Юве знаела всичко за него


Новият в Левски: Пристигнал в един и същи ден с Кристиано Роналдо, но друга легенда на Юве знаела всичко за него
Снимка: Оф. сайт на Левски

1646 0

Новото попълнение на Левски Кристиан Макун заяви, че много иска да стане шампион със "сините" и се надява още тази събота да може да играе. Освен това разказа малко повече подрбности за Кристиано Роналдо, като двамата бяха заедно в Ювентус, както и за срещите си с Дейвид Бекъм по време на престоя си в Интер Маями.

Бързо е взел решението да подпише с Левски

Още: Летен трансферен прозорец в Първа лига: ЦСКА и Левски с по един анонс! (ОБНОВЯВА СЕ)

Макун сподели, че първите му впечатления от Левски, града и феновете са отлични и бързо е взел решението. "Впечатлен съм от феновете и тяхната подкрепа към отбора. Това ме впечатли изключително много в тези първи дни. Истината е, че решението в главата ми дойде доста бързо. Знаех, че това е добре за моето развитие. Идвам в много голям клуб. Това е стъпка напред в моята кариера. Това, което ме накара да се забавя е ситуацията в моята родина. Знаете, че страната се намира в доста труден период. Може би за това ми отне един ден да помисля, за да бъда убеден", сподели той пред клубната телевизия на Левски.

Той допълни, че се чувства най-комфортно на позицията централен защитник, от лявата страна, с ляв крак.  "Надявам се на много хубави сини мигове заедно. Много искам да станем шампиони и да вдигнем купа на този стадион. Много бих искал да оставя добра следа и да запомнят с добро името ми. Много искам хубавите моменти, които предстоят да ги прекараме заедно с нашите фенове".

Предаденият опит от Кристиано Роналдо и Дейвид Бекъм

"Имах щастието и огромния късмет, защото в един и същи ден пристигнах в Ювентус с Кристиано Роналдо. Имах удоволствието да тренирам с такива големи футболисти. Само мога да бъда благодарен на Господ за тези моменти.

Още: Изненада от Левски: Пробва играч, роден в Германия, но национал на Турция

Отпечатъкът е от първия ден, в който влязох в съблекалнята. Киелини знаеше моето име и много данни за мен. Това страшно много ме изненада. Някакво момче на 16 години, което идва от другия край на света, а той ме прие много добре и знаеше всичко за мен. Той е като мой учител.“

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Възможността да тренирам с Кристиано Роналдо, да участвам във всички упражнения с него, да го гледам как тренира, как се подготвяше за тренировка, как се държеше извън терена, всичко това е впечатляващо и ще остане завинаги в главата ми".

"После имах възможността да играя в Интер Маями, отбора на Дейвид Бекъм. Там се получиха много добре нещата, показах много добри игри. Това ми помогна за следващите стъпки – Шарлът и Ню Ингланд Революшън. Дейвид Бекъм е на първо място е много голям човек. Изключително удоволствие беше да го срещна и да имам възможност да комуникирам с него. Отношението му беше много важно за мен.“

Още: БФС обяви датата за Лудогорец - Левски този месец: ЦСКА пък влиза в столично дерби

Последният нов в Левски изненадал приятно и впечатлил треньорския щаб

За 7 нови играчи: Ето колко плати Левски за последните си попълнения

Важен титуляр доскоро без алтернатива стресна Левски за домакинството на Крумовград

Голмайстори в Първа лига през сезон 2024/25: Лидер е "сокол", дуо левскари го следват

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички