Официално: Един от чаканите подписа с Левски


Официално: Един от чаканите подписа с Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

4023 0

Левски официално обяви, че е подписал договор с полузащитника Клемент Икена. Договорът с нигерийския футболист е до лятото на 2027 година, информират "сините".

Левски с официален трансфер - очакват се още

Клемент Икена е роден на 16 март 2003 година в Порт Харкурт (Нигерия). Кариерата му в Европа започва в академията на хърватския НК Загорец, а през лятото на 2022 г. преминава в друг местен клуб – Дубрава, с чийто екип изиграва 61 мача и вкарва 3 гола.

Още: Летен трансферен прозорец в Първа лига: Хебър привлече Кобрата (ОБНОВЯВА СЕ)

"ПФК Левски“ приветства с добре дошъл на „Герена“ Клемент Икена и му пожелава много победи и щастливи мигове със синята фланелка", допълват от "Герена".

Появи се информация по-рано, че се очаква в София да дойде и друго ново чуждестранно попълнение на "сините". Това е 25-годишният френски нападател Мустафа Сангаре, който за последно е бил част от португалския третодивизионен Варзим.

Припомняме, че Станислав Генчев иска още нови попълнения. Нещо, което заяви няколко пъти в своите интервюта, като не изключи и да има няколко раздели.

Още: Сериозен проблем за Левски, но и лъч светлина - "сините" пред историческо постижение

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

"Възможно е да се разделим с четирима футболисти, но не съм казал имена или че ще стане веднага. Като вземем нови футболисти и някой не поддържа нивото, е нормално да освободим. Доволен съм от ритъма на игра, чисто физически беше по-добре от мача с Черно море. Футболът има две фази – защита и атака, като трябва да отбелязваме попадения", добави треньорът на Левски.

Още: Левски преговаря с национал, който е желан и от ЦСКА?

Смешната сума пари, за която Левски опита да купи ас от Първа лига - но бе отрязан веднага

Българин, държащ велик рекорд в Левски, има нелеп проблем - може да пропусне старта на Първа лига

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички