Официално: Левски пусна билетите за Вечното дерби, ЦСКА с много по-малък капацитет


Официално: Левски пусна билетите за Вечното дерби, ЦСКА с много по-малък капацитет
Снимка: колаж: SportLive.bg; снимки: Facebook

1793 0

Ръководството на Левски пусна в продажба билетите за Вечното дерби с ЦСКА! То ще се изиграе на 19-и октомври, а по трибуните изглежда, че ще има по-малко "червени" фенове. 

Полицията реши за билетите

Причината е многото затворени блокове на Националния стадион "Васил Левски". Те ще бъдат използвани за буферна зона, но трябва да се отбележи, че повечето от тях са взети от секторите на гостите. 

Така например близо половината сектор "В" ще остане затворен, за да разделя "армейците" от най-върлите фенове на Левски. 

Общо 6 са затворените блокове от сектори за ЦСКА, а "сините" са 4. "Червените" обаче са с няколко стотин седалки по-големи.

Информация за билетите

"В петък, 11 октомври в 12:00 часа в продажба ще бъдат пуснати билетите за двубоя от 8-ия кръг на Първа лига срещу „ЦСКА-София“. Мачът е на 19 октомври, събота от 15:45 часа на Национален стадион „Васил Левски“.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Пропуските за срещата ще се продават до изчерпване на количествата на касите пред Сектор А на стадион „Георги Аспарухов“ от 11 октомври, петък до 18 октомври, петък от 10:00 до 19:14 часа в мрежата на Eventim и онлайн! 

В събота, 10 октомври билети ще се продават на касите на „Синьото“ и на бул. „Гурко“ на Национален стадион „Васил Левски“ от 10:00 часа до края на първото полувреме на двубоя.

Билетите за двубоя ще се продават на касите пред Сектор А на ст. „Васил Левски“ на ул. „Гурко“ от 11 октомври до 18 октомври (работно време 10:00 до 19:00 ч.), както и онлайн в мрежата на Eventim.

В деня на мача пропуските ще се продават в официалния фен магазин на ЦСКА, разположен пред ст. „Българска армия“, от 10:00 ч. до края на първото полувреме на срещата.

Цените на билетите са както следва:

Сектор Б – 15 лева 

Сектор А – 25 лева

Сектор А, Ложа 3 и Ложа 6 – 50 лева 

Сектор В - 25 лева 

Сектор Г - 15 лева

По изискване на органите на реда в продажба няма да бъдат пускани блокове 10, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 43, 44, 45 на Национален стадион „Васил Левски“.

Още: Кокала приземи ЦСКА и затвори устата на "неопитния" Генчев с остър залп

Развитие с Лиъм Купър: Вече е обратно при ЦСКА

Отпратен от ЦСКА се завърна в отбора: Томаш освободи място, пращайки друг при дубъла

ЦСКА отдава почит на Петър Жеков с колекционерска монета

ЦСКА прави "първа копка" на Армията след дербито с Левски

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички