От 0:2 до 3:2! Левски нанесе болезнен обрат на ЦСКА на "Герена" при юношите (ВИДЕО)


От 0:2 до 3:2! Левски нанесе болезнен обрат на ЦСКА на "Герена" при юношите (ВИДЕО)
Снимка: скрийншот

2746 0

Левски и ЦСКА се изправиха един срещу друг още във втори кръг на Елитната юношеска група U17. "Сините" победиха с 3:2, въпреки че изоставиха с 0:2.

И "сини", и "червени" потеглиха с победи в първия кръг, и то при напълно идентични резултати - с по 3:1. Левски бе домакин на дуела, който се състоя на помощното игрище (изкуствено) на "Георги Аспарухов" в София.

Вихрени бяха началните минути, като "червените" започнаха ударно. Още в 4' поведоха в резултата след отлична атака от центъра и изстрел от наказателното поле. В 13' след дълъг пас, разсякъл защитата на "сините" юношите на ЦСКА увеличиха преднината си до 0:2. 10 минути преди края на полувремето домакините върнаха едно попадение от дузпа за 1:2, която отбеляза Радостин Стоилов.

През второто полувреме обаче събитията претърпяха голям обрат. Левски показа отлична и успя да се възползва, за да обърне резултата. В 56' се стигна до изравняване на резултата. Центриране извън наказателното поле завърши с неуспешен изстрел с глава, но при добавката отново Стоилов бе точен за 2:2. В 69' се стигна и до трети гол в "червената" врата, като след няколко неуспешни опита и намеси, в крайна сметка "сините" преодоляха вратаря чрез Кирил Манчев. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички