От БФС: Искането на "Левски" не ни притеснява


От БФС: Искането на "Левски" не ни притеснява
Снимка: БГНЕС

620 0

Изпълнителният директор на БФС Борислав Попов заяви, че в централата все още не е постъпило искане за арбитражно споразумение от "Левски".

Както е известно, "сините" обявиха, че ще настояват за подписването на такова, за да могат да отнесат искането си за възстановяване на точковия им актив от есента към Арбитражния спортен съд в Лозана. Ако не получи такова, то "Левски" няма как да се жалва там.

„Засега не е постъпвало нещо от Левски. Дайте първо да видим какви документи ще ни изпратят, преди да говорим за някакво неясно събитие. След като представят техните виждания, тогава мога да преценя дали аз ще го разглеждам, дали президентът Борислав Михайлов ще го гледа или пък ще бъде свикан Изпълком. Има различни органи по компетентност“, заяви Попов пред „Тема Спорт“.
Според УС на столичния клуб, СТК неправомерно е отменила резултатите от есенния дял на първенството на извадения от А група Литекс. Така в момента сините изостават с пет точки от Лудогорец, въпреки че финишираха с еднакви показатели.

Той бе категоричен, че във футболния съюз нямат никакви притеснения по този казус. „Не, от какво да се притесняваме? Решението е взето на основание действаща наредба. В лицензионната процедура миналата година те са я приели безуслвовно и безалтернативо (б.а. – визира Левски).

"Спазваме всички правилници и наредби на футболния съюз. Имам подпис и печат от тях“, подчерта Попов. „Засега нищо не очаквам. В момента си върша работата. Ако дойде нещо от Левски – да дойде. Ако ли не – просто няма да дойде. Не ми е работа да прогнозирам какво ще пристигне и какво може да стане“, завърши Попов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички