От "Левски" потвърдиха за всички, свързвани с "Герена"


От "Левски" потвърдиха за всички, свързвани с "Герена"

1114 0

От "Левски" потвърдиха за преговори и интерес от страна на спортно-техническото си ръководство към всички играчи, които вчера медиите свързваха с отбора. Ето какво стана ясно:

"Левски" и Спортинг (Лисабон) са се разбрали за трансфера на нападателя Салим Сисе. Очаква се в най-скоро време играчът да се присъедини към "сините" на лагера им в Турция. Това призна спортният директор на клуба Георги Иванов-Гонзо.

"Левски и Спортинг стигнаха до договорка за Салим Сисе. Не мога да кажа, че всичко е сигурно, защото във футбола няма гаранции, но двата клуба се разбраха", сподели Иванов пред "Дарик".

"За Сисе има технически пречки, които бавят трансфера. Дано всичко се случи", допълни треньорът Стойчо Стоев.

От ръководството обясниха и за намеренията си към нападателя Осман Джалоу, който вече тренира с отбора.

"Все още е твърде рано да давам оценки на Осман. Като цяло е добре, но още е рано. След контролата предполагам ще има яснота. На пръв поглед – футболист с качества, но да не избързвам с решението си", обяви Стоев.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Що се отнася до крилото Либан Абди, който е играч на турския Ризеспор, треньорът на "сините" заяви: "Абди още не е сигурен, ако дойде по-скоро ще е футболист под наем. От няколко дни имаме разговори с него и отбора му".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички