Отпуснаха на Стойчо и Гонзо 200 бона за селекция


Отпуснаха на Стойчо и Гонзо 200 бона за селекция

1682 0

Ръководството на Левски успя да осигури 200 хиляди лева на треньора Стойчо Стоев и спортния директор Георги Иванов за привличането на още няколко футболисти по време на зимната пауза, пише "Тема Спорт".

До момента "сините" се подсилиха с трима играчи - вратаря Боян Йоргачевич, централния защитник Емил Нину и десния защитник Александър Александров. Сумата, която не е много голяма, ще отиде за покриването на "пари на ръка", както и комисиони на мениджърите на новите попълнения. Тя може да нарасне единствено ако клубът продаде някой свой футболист.

Първата цел на "Герена" в момента е покриването на задължения за придобиване на евролиценз. Тя е около 1 милион лева. Собственикът на клуба Тодор Батков преди дни обяви, че скоро чака клубът да се сдобие с нов генерален спонсор, който сериозно да облекчи положението на сините. Адвокатът твърди, че до старта на пролетния дял на А група Левски ще се обвърже с три нови компании, които ще наливат средства на "Герена". Почти сигурно едната от тях ще е гръцка. Тя е уговорена от новия член на Надзорния съвет Минко Герджиков. Освен това "сините" водят преговори и с дългогодишния си спомоществувател "МТел" и се надяват той да отговори реално на индикациите, че ще подобри значително условията по настоящия договор.

През тази седмица в "Левски" трябва да се проведе заседание на Управителния съвет, на което да се обсъди подробно бюджетът на клуба - както приходната, така и разходната му част.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички