Перлата на "Левски" мечтае за Манчестър Сити


Перлата на "Левски" мечтае за Манчестър Сити
Снимка: БГНЕС

881 0

Нападателят на "Левски" Божидар Краев се надява един ден да играе в Манчестър Сити. Това обяви савият той, след като беше награден за футболист №1 на 5-ия кръг от "А" група. Перлата на "сините" си заслужи отличието с двата гола за успеха срещу Монтана (2:0).

На въпрос дали още пази детската си мечта да играе в  Барселона, той отговори: "Не. Мечтата ми е да облека фланелката на Манчестър Сити."

За налагането на млади състезатели в Левски Краев сподели: "Дава се шанс и който го използва - играе. От 2,5 години не съм усещал по-голяма подкрепа към младите. Но и ние за първи път заиграхме толкова редовно и оправдахме очакванията".

Краев разкри, че никога не е имал колебания дали да остане на "Герена". "Мечтая да подобря качествата си. На терена трябва да покажа дали съм готов за лидер. С оглед на поста, на който играя, основната ми цел е да вкарвам голове, да асистирам и да печелим трите точки", каза той, като допълни, че непосредствената цел пред отбора е победа срещу Локомотив в Пловдив в мача от шестия кръг на "А" група в неделя", обяви той.

"Със сигурност има израстване. Сработихме се по-рано от очакванията. Дано продължаваме да играем така. Мисля, че не трябва да ангажираме никой с временни изявления. Сезонът е дълъг, много отбори ще се борят за трофея, ще видим кой ще го спечели", допълни той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички