Пестелив "Левски" бие само 1:0 в представянето си


Пестелив "Левски" бие само 1:0 в представянето си

1518 0

"Левски" представи отбора си за новия сезон с мач срещу Локомотив (Пловдив) на "Герена". "Сините" спечелиха с 1:0. 

Двубоят започна с бърз гол за "Левски". Разписа се новото попълнение Джереми Де Ноойер. След двойно подаване с Атанас Курдов, той излезе сам срещу Теодор Скорчев и с удар под неговия плонж изпрати топката във вратата на Локомотив (Пловдив).

В 8-ата минута Мартин Камбуров стреля от фаул, като насочи топката в горния ляв ъгъл на вратата на "Левски", но Боян Йоргачевич спаси. След това Йоан Ласиман стреля, но над напречната греда в аут.

В края на първата част Божидар Краев получи подаване от Атанас Курдов и излезе сам срещу Теодор Скорчев, но стреля много слабо и право в ръцете му. След това Скорчев бе на път да сбърка много фатално и да изпусне топката.

В първите минути след след почивката Краев стреля встрани от левия стълб на вратата на Скорчев.

Нова силна атака за "сините" в 56-ата минута. Курдов комбинира с Прохазка по десния фланг. Словакът подаде в наказателното поле за Божидар Краев, който не успя да уцели добре топката и я изпрати в аут.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

В 71-ата минута Мартин Камбуров стреля от фаул от около 25 метра и насочи топката под напречната греда, но Боян Йоргачевич успя да избие в корнер.

След ъглов удар в 78-ата минута Мартин Камбуров стреля с глава, но в аут.

Левски: 29 Боян Йоргачевич, 25 Александър Александров, 4 Мики Орачев, 39 Деян Иванов, 30 Максимилиан Карнер, 70 Георги Костадинов, 8 Джереми Де Ноойер, 9 Атанас Курдов, 18 Борислав Цонев, 12 Божидар Краев, 15 Роман Прохазка

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички