"Петричев се обади на шеф на Левски": Какво поиска Лудогорец от "сините"?


"Петричев се обади на шеф на Левски": Какво поиска Лудогорец от "сините"?
Снимка: Levski.bg

671 0

Страницата във Facebook "Синя приказка", която често споделя неща от кухнята на Левски, пусна пореден любопитен пост. В него се засягат някои актуални теми около "сините", включително благодарностите към Бойко Борисов, както и доброто отношение към Лудогорец преди мача този сезон. В публикацията се води импровизирано интервю с няколко избрани въпроса.

Относно това защо Сираков е благодарил на Борисов, се пише: "Живеем в държава на благодарностите. Тук има емоционален отговор и аз го разбирам. Но разбирам също, че и Сираков го направи в името на това да се вземе решение в полза на Левски и да продължат процедурите по стадиона по реда си. В противен случай щяхме да чакаме още месеци. Като цяло, феновете трябва да разберат, че чрез проекта за нов стадион, Левски отваря един нов хоризонт за действие и тепърва предстои да се работи с най-различни партии, институции и политици.

Точно обаче сдруженците да имат претенции за това е смехотворно. По простата причина, че преди години точно те, тогава от името на Нкп, написаха декларация с призив да се гласува за Герб. Или пък Станимир Стоилов, който последните години на два пъти се появява ден преди изборите с артикули на Герб и Борисов. Това обаче се подминава от тях. Точно заради тея техни двойни стандарти, както и по много други въпроси, от 1500 човека в сдружението се стопиха на едва 200".

Относно това защо за заявените добри отношения с Лудогорец и имало транспарант, а за благодарностите към Борисов - не: "Какви транспаранти да се издигат решават София запад и конкретно техния лидер, който е и истинския лидер на Сдружението. По случая с Бойко Борисов по просветените ще се сетят защо не реагираха с транспарант. Но да ви обясня за случая с Лудогорец. Петричев се обажда на шеф в Левски и буквално му заявява следното - ще ви отпуснем още места и билети, но вижте там напишете, че е защото сме в добри отношения. И в името на това феновете да са доволни и да има по вече синя публика на стадиона в Разград, Левски го пишат. Лошото е, че това дава поводи на разни сдруженски и други журналисти после да си пропагандират теориите, че двата клуба са близки, Левски им лягал и останалите пропаганди по тая линия. И някои фенове, които са по податливи се връзват, защото не знаят и няма откъде да знаят истината".

Ето целия пост:

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички