"Подчертах, че всяко решение ще бъде взето в полза на Левски": СОС отговори на желанието на феновете


"Подчертах, че всяко решение ще бъде взето в полза на Левски": СОС отговори на желанието на феновете
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

341 0

Председателят на Столичния общински съвет Цветомир Петров отговори на съобщението на някои организирани привърженици на Левски (в това чисто НКП На Левски и "Лески на Левскарите"). Той гарантира, че всяко решение ще бъде взето в полза на "сините".

Цветомир Петров отговори на феновете на Левски

"Високо ценя загрижеността на левскарите за съдбата на клубния стадион. Аз лично се вълнувам не по-малко. Затова и отговорих на писмото им, като ги запознах, че процедурата по прехвърляне на собствеността на стадиона е в начален етап и до момента няма окончателни решения, които да можем да споделим с тях.

Въпреки това ги уверих, че когато процесът напредне и има ясни резултати, ще информираме не само тях, но и цялата левскарска общност по прозрачен и навременен начин. Нашето намерение е да осигурим максимална откритост и да гарантираме, че стадионът ще продължи да служи в полза на клуба и неговите привърженици. Подчертах, че всяко решение ще бъде взето в интерес на ПФК "Левски" и развитието на спорта в София" - каза той. А ето какво точно поискаха феновете на Левски от него, Бойко Борисов и Васил Терзиев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички