Позабравен герой за Левски е близо до завръщане: Благодари на Наско Сираков


Позабравен герой за Левски е близо до завръщане: Благодари на Наско Сираков
Снимка: БГНЕС

4615 0

Илиян Стефанов е футболистът, който отбеляза победния гол в онзи финал за Купата на България с ЦСКА, за да сложи край на сушата без трофей за Левски. След това обаче кариерата му не се разви по най-добрия начин.

Към момента се възстановява от тежка контузия, като за последно игра през месец март при успеха с 1:0 срещу Хебър. Сега той даде интервю, в което говори за позитивната обстановка в тима и призна за подкрепата, която е получил.

Илиян Стефанов за обстановката в Левски

Още: "Не е тяхно право да решават": Георги Иванов - Гонзо отговори със строг тон на Левски

"Да тренираш с отбора е невероятно! Това е неизменна част от работата на един спортист и по-специално футболист. Това си е неизменна част от това ти да съществуваш всеки ден.Аз се чувствам много добре. Още от първия момент когато стана контузията почувствах много подкрепа – от моите съотборници, от ръководството и от старши треньора, който е с нас от три месеца. Много ме подкрепят, окуражават ме по време на тренировка – какво мога да правя, за какво трябва да внимавам.

Може би в момента на научаването на новината (бел. ред. най-тежкият момент). Тогава е много шокиращо, защото ние сме спортисти и с това се занимаваме по цял ден. Аз не обичам рутината, но за спортиста такава контузия си е буквално хибернация. Ти си извън системата, извън процесите, че стоейки от страни е толкова трудно за теб. Аз обаче съм много борбен и още в първия момент си казах, че ще се справя с това предизвикателство. Имах безрезервната подкрепа на д-р Митко Георгиев – нашият лекар, на г-н Сираков и г-н Боримиров, които още от първия момент на контузията ми се обадиха и в прав текст ми казаха, че ще направят за мен всичко, от което се нуждая.

Всеки, който е дошъл тук – трябва да му се помогне. Както когато аз дойдох тук са ми помагали на мен. Така и всеки един в отбора е длъжен да подаде ръка на новия футболист в съблекалнята. Колективът в момента, откакто дойде Станислав Генчев е страхотен. Разбираме се прекрасно и мисля, че това се вижда по резултатите. Ние сме на първото място, помагаме си един друг на терена.

Много благодаря за подкрепата от първия миг на контузията, получих адски много съобщения в социалните мрежи като подкрепа и се постарах да отговоря на абсолютно всички. Много съм горд от Вашата подкрепа, сърдечно Ви благодаря и няма да го забравя" - сподели Стефанов.

Още: "Свинщина! Чорбата няма как да я бъде, не може да сглоби отбор": Бивш треньор на Левски избухна, спомена ЦСКА

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички