Представянето на Мустафа Сангаре в Левски не остана незабелязано - искат го в национален отбор


Представянето на Мустафа Сангаре в Левски не остана незабелязано - искат го в национален отбор
Снимка: Lap.bg

28 0

Новата звезда в атака на Левски Мустафа Сангаре прави сериозно впечатление от началото на сезона, като отбеляза 3 гола в 5 мача в Първа лига. Изглежда, че това не е останало незабелязано.

Нападателят на столичани се понрави веднага на феновете, като показва борбеност на терена, а и голов нюх, като сам повиши очакванията към себе си драстично.

Шанс за Сангаре да се изявява в национален отбор

Това е направило впечателение и на Малийската футболна федерация, която го иска в националния отбор. "Sport News Africa" твърди, че от Мали все още не са направили контакт с 25-годишния нападател, тъй като в момента няма яснота около треньорския пост.

Припомняме, че Мустафа Сангаре е родом от Франция, но има и сенегалско гражданство. Изглежда, че в Мали са намерили връзка на нападателя и с тяхната страна.

В последния мач на Левски, който бе срещу Лудогорец, Сангаре започна титуляр и остана на терена 20 минути преди края, след което бе заменен. Това бе и първият му мач сред стартовите 11. По-рано се появи информация, че таранът е получил травма и е под въпрос за двубоя с Хебър.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички