"Притеснително е": Станислав Генчев отново намекна за зачестилия проблем в Левски


"Притеснително е": Станислав Генчев отново намекна за зачестилия проблем в Левски
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

3602 0

Наставникът на Левски - Станислав Генчев, говори след четвъртата контрола на "сините", която завърши при резултат 0:0 срещу Арда и се игра в София пред собствена публика на стадион "Георги Аспарухов". Веднага след мача родният специалист заяви, че иска да вижда голове и подобряване при завършващия удар.

Думите на Станислав Генчев след Левски - Арда

"Резултатът не е добър. Има неща, от които съм доволен, както и такива, от които не съм. Втори пореден мач не успяваме да вкараме гол, което е притеснително, въпреки че и в двата мача имахме достатъчно на брой голови положения. Явно там трябва да хвърлим повече насока – в завършващия удар, в пласирането, защото Левски дори и в един мач да не вкара гол е притеснително, а сега те вече са два. Няма значение, че са приятелски мачове", каза Генчев.

Още: Експлозивна и креативна игра, но най-важното липсваше: Левски не успя да победи Арда в контрола (ВИДЕО)

Станислав Генчев недоволен от резултата на Левски - Арда

"Положителната страна е, че в 4 мача не сме допуснали гол. Но Левски трябва да играе атакуващо и да вкарва голове. Повече ме интересува резултатността и да вкарваме повече голове".

"Със сигурност проверката беше полезна. Игровият ритъм, особено през второто полувреме, беше доста по-висок. Ние чисто физически трябва да напредваме от мач на мач".

"Има неща, в които напредваме, но напредъкът е бавен. На мен ми се иска доста по-бързо да напредваме. Днес държахме по-висок ритъм от мача с Черно море, но чисто тактически сме на същото ниво – не сме направили крачка напред от предния мач".

"Левски няма резерви и титуляри. Всеки футболист се бори за мястото си. Всяка една тренировка им е шанс да се докажат. Всяка минута трабва да се използва от тях", завърши родният специалист.

Последен шанс от Генчев: Твърд титуляр на Костов и "вечна" резерва в Левски са близо до изхода

Транферен удар: Голям любимец със 100 мача за Левски се връща в Първа лига - но не при "сините"

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички