Проблеми за Станислав Генчев? Двама полузащитници не тренират с Левски


Проблеми за Станислав Генчев? Двама полузащитници не тренират с Левски
Снимка: БГНЕС

45 0

Халфовете на Левски Карлос Охене и Асен Митков не участваха в тренировката на отбора вчера (03.09), информира "Тема Спорт". След равенството 0:0 със Спартак Варна, "сините" възобновиха тренировките си, но във вторник Станислав Генчев и неговите помощници не можеха да разчитат на някои ключови играчи.

Освен отсъстващите халфове, в тренировката липсваха и националите Алекс Колев, Марин Петков, Кристиан Макун, Дейвид Михалев, Виктор Любенов, Преслав Бачев и Огнян Владимиров, които са повикани в различни национални отбори.

Още: Левски осъществява нов трансфер - ръководството сбъдва желание на Станислав Генчев?

Защо Охене и Митков не тренират? 

Карлос Охене е получил допълнителен ден за почивка. Ганаецът беше подложен на няколко тежки сблъсъка по време на мача на "Коритото", но въпреки това успя да завърши срещата. Треньорският щаб реши да го освободи от натоварвания в началото на седмицата, тъй като той е бил неизменен титуляр от началото на сезона и се представя впечатляващо.

Асен Митков беше повикан от селекционера на младежкия национален отбор Александър Димитров за важния мач с Полша, но заради контузия отпадна от състава. Травмата му попречи да участва и в последния мач на Левски срещу Спартак Варна. Митков има проблеми още от началото на сезона, като досега е играл в три от шестте мача на отбора, включително като резерва при победите над Локомотив София с 6:1 и Крумовград с 3:0, както и при загубата от Лудогорец с 0:1 в Разград.

"Освен Мъри, и аз съм виновен за трансфера на Андреев от Левски във Фейенорд"

Обявил Левски за най-великия отбор завърши срещу ЦСКА II със съмнение за комоцио

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички