Продадоха за 2000 лв. съблеченият от Петев екип


Продадоха за 2000 лв. съблеченият от Петев екип

929 0

Привърженик на „Левски“ е купил знаменития екип на Ивайло Петев за 2000 лева, научи „24 часа“ . Националният селекционер бе съблечен от буйни фенове на отбора на 10 август 2013 година, когато бе представен като нов старши треньор от Наско Сираков.

Официалната причина бе интервю, в което той признал, че е привърженик на ЦСКА. Петев бе избран да смени Славиша Йоканович в „Левски“, но се задържа на поста само няколко минути до нахлуването на привържениците на пресконференцията. Още на следващия ден бившият наставник на Лудогорец, който спечели две титли за разградчани, се отказа от поста. На негово място бе назначен Антони Здравков, който в този момент водеше юношите.

Почти веднага завалели оферти за екипа, с който бил облечен Петев, като накрая цената станала 2000 лева. Купувачът е получил и сертификат, че става въпрос за оригиналния екип на Петев.

След събличането кариерата на Петев се разви доста добре. Той отиде да работи в Кипър, като бе на косъм от титлата, а след това пое и националния отбор, след като Любослав Пенев направи 1:1 с Малта. По ирония на съдбата в момента той отново работи с Антони Здравков, който е национален селекционер на младежите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички