Разкол в съблекалнята на Левски


Разкол в съблекалнята на Левски

2404 0

Напрежението върху треньора на Левски Георги Иванов се покачи неимоверно след загубата с 0:3 от ЦСКА, а на "сините" предстои тежко гостуване на Монтана за купата.

Обстановката в съблекалнята изобщо не е добра. Играчите започват да се цепят на групички, а разколът е подхранен и от изказване на капитана Владимир Гаджев.

"За да побеждаваш в дербитата, трябват топки, каквито ние май нямаме. Няма да говоря повече, за да не създавам интриги. Въпросът е, че има напрежение във футболистите, които не показват това, което трябва", заяви Гаджев след шестата поредна загуба от ЦСКА.

Думите му стигнаха до всички в съблекалнята, което явно е повишило напрежението.

"Нещата в съблекалнята хич не са добре. Дано бием Монтана, че иначе става много лошо," коментираха по време на вчерашната тренировка от "Герена".

Припомняме, че напрежение между "сините" футболисти се усети още след равенството с Локо (Пд) 1:1 на "Лаута". тогава след последния съдийски сигнал на терена се сдърпаха Аймен Белаид и Мигел Бедоя.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Оттогава настроението в съблекалнята е още по-отровено и загубата от ЦСКА само влошава нещата. Забавянето на заплатите и постоянното мрънкане за това на някои от футболистите също допринасят за лошата атмосфера. Неприятното е, че основно мрънкането идва от някои от българските играчи, докато чужденците показват повече търпение.

Мачът с Монтана за купата е жизненоважен за атмосферата в Левски и за свалянето на напрежението. При резил срещу отбора на Ферарио Спасов нетърпимостта между някои футболисти може да излезе извън границите на нормалното и това съвсем скоро да се прояви по време на мачовете на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички