Разочаровал остава в "Левски" за втори шанс


Разочаровал остава в "Левски" за втори шанс
Снимка: Иван Йочев

1146 0

Нароченият за гонене Луис Педро почти сигурно ще остане в "Левски", твърди "Меридиан Мач". Крилото се е превърнал в любимец на новия треньор Стойчо Стоев и затова ще продължи да носи синия екип и през пролетния полусезон. Холандецът буквално скъса нервите на всички фенове, както и на спортния директор Георги Иванов, през есента и затова бе нарочен за гонене. Крилото обаче е демонстрирало старание в тренировъчния процес по време на зимния лагер в Сандански. Неслучайно Педро бе и в титулярния състав за първата контрола през подготовката срещу Вихрен.

Така е много вероятно той да остане, като освен всичко друго клубът има дълг към мениджъра му и затова раздялата изглежда трудна.

Въпреки това на "Герена" не се отказват от търсенето на още едно крило. В момента в отбора са освен Педро, още и Наджиб Амари, както и младата надежда Божидар Краев. Стойчо Стоев обаче държи да има скорост и вариативност в атака и затова продължава да настоява за още един флангови играч.

Сериозно се увеличават шансовете да остане на "Герена" и на нападателя Валери Домовчийски. Той заби хеттрик в първия мач на "Левски" за годината (разгромът над Вихрен с 8:0). При всички положения "Левски" търси още един централен нападател.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички