Руан Секо си призна: И аз мислех, че трябва да получа втори жълт картон


Руан Секо си призна: И аз мислех, че трябва да получа втори жълт картон
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2405 0

Бразилският нападател Руан Крус бе определен за "Играч на мача" в дербито на 12-ия кръг от Първа лига между Левски и Лудогорец. Той донесе успеха за разградчани с 1:0 на "Герена".

Мнението на героя

Първо искам да благодаря! Смятам, че заслужавахме тази победа, защото работихме много. Беше труден мач срещу много подготвен отбор, но заслужавахме да спечелим“, започна коментара си Руан.

Смятам, че по малко от всичко. Публиката, имат добър отбор и добри бразилци. Благодарение на  Господ излязохме победители“, обяви той.

Този път нямахме време да говорим преди мача, но след него ще си говорим. Държим се приятелски един с друг“, сподели той за отношенията между бразилските играчи в двата отбора.

Всички голове са специални за мен. Важното е да помагам  на отбора. Смятам, че е нормално и съдията трябва да знае как да контролира мача. В такъв двубой трябва да знае как отсъжда. И аз мисля, че можех да получа жълт картон, но съдията прецени така", завърши Руан Секо, коментирайки и ситуацията, при която му бе спестен втори жълт картон.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

ВИЖТЕ ОЩЕ: Моментът срещу Лудогорец, в който феновете гарантираха на Левски нова огромна глоба (ВИДЕО)

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички