Сектор Б кипна: Батков, махай се, стига си мишкувал!


Сектор Б кипна: Батков, махай се, стига си мишкувал!

12861 1

Феновете на Левски най-сетне изостриха тона към собственика на клуба Тодор Батков. Но това стана не на стадиона, а чрез декларация. Ето какво измислиха от Сектор Б след новата срамна загуба - 0:2 от Монтана:

"Батков, стига си мълчал и си мишкувал. Излез и кажи пред всички и официално реалната продажна цена на "Левски" София. Продавай "Левски"! Махай се от "Левски" завинаги!

Смени 200 треньора, 600 футболисти, употреби всички легенди като бушони, зад които да се скриеш. Само ти си неприкосновен и никога виновен. Вечно жертва.

Милионите кредити към теб, които вечно "вадиш от джоба си" и ги сънуваш, си ги отпиши като цената за всичко, което си причинил и причиняваш на милиони левскари.

Левски има нужда от ново начало и бъдеще. То е без шуробаджанащината, която сте изплели в този клуб.

Тодор Костадинов Батков, излез и веднъж в живота си говори като мъж истината и само истината. Кой си ти в Левски, кой-кого е в "Левски"!?

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

П.С: Кога журналистиката в България ще започне да действа като такава и да задава истински и неудобни въпроси на правилните хора!?"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички