"Ще има 2-3 месеца преболедуване" - Наско Сираков каза, че "фалитът" вече е много далеч от Левски


"Ще има 2-3 месеца преболедуване" - Наско Сираков каза, че "фалитът" вече е много далеч от Левски
Снимка: БГНЕС

5062 0

Мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков, говори преди старта на сезона в Първа лига, който е след малко повече от 10 дни. "Сините" откриват кампанията с гостуване на Локомотив София, като ще е почти изцяло с нов отбор и нов треньор в лицето на Станислав Генчев.

Сираков заяви, че наставникът ще се нуждае и от малко късмет, докато успее да се адаптира и наложи своите идеи на "Герена". Освен това допълни, че селекцията не е завършена и се надява да има още нови играчи.

Сираков вижда Левски в топ 3

Относно това къде вижда Левски 10 дни преди старта на сезона. "Реално изграждаме почти нов отбор, с ново треньорско ръководство, с нов стил и начин на игра. Съвкупността от тези неща предполага, че ще има 2-3 месеца преболедуване. Разбира се, лично аз смятам, че имаме отбор, с който да стартираме успешно първенството. Истината е, че виждам Левски в Топ 3 в края на шампионата", заяви Сираков пред "Мач телеграф".

Още: Венци Стефанов тактично "захапа" ЦСКА и Левски с тънка ирония

Легендата на "сините" допълни, че бюджет за селекция има, а оферти за играчи към момента - не. "Имахме нужда от двама централни нападатели и вече ги имаме. Като казвам, че ще вземем централен защитник, това не означава, че сме се насочили към подобряване само в тази позиция. Ако ни попадне нещо интересно и треньорското ръководство реши, че на определена позиция имаме нужда да се подсилим, имаме възможност да го направим и ще го направим".

Сираков коментира и факта, че миналия сезон имаше 27 000 продадени официални фланелки. "Това е фактът, който показва гордостта на привържениците, когато казват, че Левски е отборът на народа. Те с това го доказват. Левски е излязъл на друго ниво и можем много по-спокойно да гледаме към бъдещето, без по никакъв начин да е заплашен от фалит, приказки, които и в момента продължават да се чуват. Думата "фалит" вече е много далеч в миналото".

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Още: Летен трансферен прозорец в Първа лига: Роналдо напусна Берое (ОБНОВЯВА СЕ)

Най-красивият гол в кариерата на 196-сантиметровия гигант на Левски - Мустафа Сангаре (ВИДЕО)

Официално: Левски даде професионален договор на Огнян Владимиров

Левски платил приемлива сума за поливалентния Клемент Икенна

Бившите клубове на двамата нови в Левски с важно уточнение след трансферите

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички