"Сините" тестват желан от Моуриньо и Венгер


"Сините" тестват желан от Моуриньо и Венгер

1598 0

Нов нападател е пристигнал в лагера на "Левски", пише "Меридиан мач". Играчът, който е национал на Гамбия, ще премине пробен период. Става дума за 26-годишния Осман Джалоу, който в момента е свободен агент.

Любопитното при него е, че много трудно може да се намери информация за последния му клуб. По непотвърдени данни обаче той е играл в турската част на Кипър, а там първенството не е под егидата на УЕФА и за него няма данни.

Осман Джалоу пристигна в Анталия при "сините" още в събота вечер, но вчера не тренира, защото отборът беше в почивка.

Иначе кариерата на Джалоу е повече от прилична, особено пречупена през призмата на българския футбол. Той играе за Валидан, Ал Аин и Казабланка, преди да осъществи трансфер за 1 млн. евро в Брьондби. Там той играе три сезона и се представя повече от добре. Следват два сезона в Ризеспор, преди следите на нападателя да се изгубят.

За националния си тим Осман има 12 мача, а за младежкия тим на Гамбия има още 7 с 5 гола в тях.

Най-звездният миг в кариерата на Джалоу е бил интересът, проявяван към него от английските грандове Челси и Арсенал. Двама от най-добрите мениджъри на нашето време - Жозе Моуриньо и Арсен Венгер, се прицелват в него, но проблеми с работната виза го спират за трансфер на Острова.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички