Сираков и Мъри го изгониха след скандал в Левски: Сега скъсват от хвалби играча


Сираков и Мъри го изгониха след скандал в Левски: Сега скъсват от хвалби играча
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3301 0

Продължават чудесните моменти за бившия футболист на Левски Здравко Димитров. Всичко започна да се срива за него при "сините" след скандално излязло видео с негово участие от съблекалнята. Постепенно получаваше все по-малко шансове, а накрая осъществи трансфер извън столичани, докато Станимир Стоилов бе начело.

Похвали за Здравко Димитров в Турция

Сега обаче е в новака и дебютант в турския елит Бодрум. Местният вестник yeniasir.com.tr хвали Димитров, като посочва и че в клуба са изключително доволни от него - позовавайки се на думи на човек от спортно-техническия щаб.

"Трансферите показват своя ефект в Бодрум. Ефектът от новите подкрепления се забелязва в победите на отбора. Първата победа за сезона дойде с головете на Пушаш и Димитров, докато името, което се разписа в мрежата на Хатайспор, бе новият трансфер на Таулант Сефери. Новите играчи, които пряко допринесоха за 7 от всичките точки, събрани от до момента и дадоха надежда за бъдещето с представянето си.

Бърз, с труден за улавяне дрибъл, с много добър ръст – Здравко Димитров се превърна в неизменен титуляр на крилото" - пише изданието, цитирано от БТА. Наскоро Здравко Димитров се нареди до Виктор Осимен в Турция.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички