След "Виваком Арена": Левски официално пак продава "Георги Аспарухов"


След "Виваком Арена": Левски официално пак продава "Георги Аспарухов"
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

872 0

След като години наред стадионът на Левски се казваше "Виваком Арена - Георги Аспарухов", сега "сините" търсят на кого отново да продадат името на стадиона си.

От Левски пак продават името на стадион "Георги Аспарухов"

С официално съобщение от страна на клуба "сините" поканиха всички дружества, които имат интерес да популяризират дейността си чрез добавянето на търговско наименования към името на стадиона, да кандидатстват за рекламната позиция. Ето и какво точно гласи съобщението без редакторска намеса:

"Уважаеми партньори,

„Професионален футболен клуб Левски“ АД кани всички дружества, които имат интерес да популяризират дейността си чрез добавяне на търговско наименование към името на стадион „Георги Аспарухов“, да кандидатстват за рекламната позиция.

Тя предоставя възможност за позициониране на търговското наименование на фасадите на Сектор "А" и Сектор "В" на стадион „Георги Аспарухов“, абонаментните карти и билетите за домакинските на мачове на представителния отбор на клуба и гарантирана позиция на търговското наименование в публикациите в официалните канали на клуба – www.levski.bg , официалните страници на клуба в социалните мрежи във Facebook, Instagram, TikTok и YouTube.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Срокът за изпълнение на рекламната позиция е 1 календарна година, считано от 01.01.2025 г. с ексклузивна опция за удължаване на срока с 1 допълнителна календарна година.

Всички желаещи могат да подадат оферта до office@levski.bg от 18.09.2024 г. до 18.10.2024 г." - гласи съобщението.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички