"Срам, несериозно, не може да се играе футбол": Капитанът на Левски скочи на УЕФА и Шкупи


"Срам, несериозно, не може да се играе футбол": Капитанът на Левски скочи на УЕФА и Шкупи
Снимка: ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI

17697 0

Капитанът на Левски Андриан Краев говори след успеха с 2:0 над Шкупи в Република Северна Македония. Той остана доволен от преднината, която "сините" взеха преди реванша от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

Краев изобщо не остана доволен от терена за Шкупи - Левски

Все пак полузащитникът не спести критиките си за терена. Той определи като срамно да се състои мач от подобен ранг с подобни условия, като индиректно обвини УЕФА, че го е допуснала, както и Шкупи, че е такова състоянието.

"Много труден мач, видяхте на какъв терен играем. Това за мен е срамно и несериозно, Лигата на конференциите да се играе на такъв терен. Много неприятен опонент, беше здрава битка. Радвам се, че се раздадохме всички и се поздравихме с добър резултат. Теренът ни се отрази, не можахме да играем нашата игра. Трябваше да се сборим и да печелим единоборствата, да използваме бързите футболисти напред и да ги изненадаме.

Добър отбор, биткаджийски отбор е Шкупи. На този терен не мога да преценя какъв отбор са, защото не може да се играе футбол на него. За реванша очаквам отново да победим" - започна Краев пред "бТВ".

За финал капитанът не пропусна да благодари на привържениците на отбора и посвети успеха на тях: "Искам да благодаря за невероятната подкрепа от феновете през целия мач, виждате колко многобройни са. Тази победа е за тях". Вижте как Левски мина през ужасния терен, за да стигне до аванса срещу Шкупи в Лигата на конференциите (ВИДЕО).

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички