Станислав Генчев категоричен - едно е провалило Левски срещу Спартак Варна


Станислав Генчев категоричен - едно е провалило Левски срещу Спартак Варна
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

35 0

Наставникът на Левски - Станислав Генчев, говори след равенството, което неговия тим направи срещу Спартак Варна (0:0) като гост на "Коритото" в мач от седмия кръг на родната Първа лига. Веднага след мача специалистът заяви, че невъзможността да се реализира гол е попречило на "сините" да си тръгнат щастливи от морската столица.

Думите на младия специалист след мача

Още: Левски пак блокира, а герой не се намери - болезнена грешна стъпка по пътя към титлата (ВИДЕО)

"Когато искаме да спечелим, то най-важното е да вкараме гол. Имахме ситуации, които можехме да вкараме, за съжаление, нито едно положение не се превърна в гол. Отборът на Спартак се бореше, противодейства ни, но за голямо съжаление отново не успяхме да вкараме гол", сподели Станислав Генчев.

"Ясно е, че когато не са играли заедно ще има проблем със синхрона. Бала не е играл на подобна позиция. Нито един от тях не успя да отбележи. Нашата идея бе някой от ттях да вкара гол, но нито един не успя", коментира Генчев играта на Сангаре, Колев и Евертон.

"Днес относно старанието нямам забелжки. Факт е, че момчетата се стараха до последно. За съжаление, нещата, които ни липсваха - не са малко. Ако продължаваме така усилията, които се полагат - се възнаграждават рано или късно".

"В защита мисля, че играхме добре. Старанието е свързано с услията на целия отбор. Целият тим помага в защита. Но съм сигурен, че трябва да насочим вниманието си към отбелязването на голове", завърши младият специалист.

Още: Феновете на Левски във Варна организират шествие преди мача със Спартак

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички