Станислав Генчев пак удари здраво по ЦСКА и зарадва феновете на Левски с добра новина


Станислав Генчев пак удари здраво по ЦСКА и зарадва феновете на Левски с добра новина
Снимка: LAP.bg

1914 0

Наставникът на Левски - Станислав Генчев, говори преди двубоя на Левски с Арда от 10-и кръг в Първа лига. Наставникът засегна словесния си двубой с Александър Томаш от ЦСКА и каза, че в групата на тима се завръща Асен Митков.

Думите на Генчев преди мача с Арда

Още: Парите са осигурени: Известна е сумата, която Левски ще плати за Евертон Бала

"Митков се завърна в групата и ще попадне в нея. Единственият контузен е Лима. Всички други са в добро състояние, надявам се утре да зарадваме феновете с победа", започна Станислав Генчев.

"Арда е отбор, който не познава вкуса на загубата последните мачове. Победиха Ботев Плодвив, ЦСКА и завършиха наравно с Черно море. Не трябва да има подценяване, трябва да подходим сериозно и без подценяване, трябва да започнем силно и да държим сериозно темпо".

"Ние имахме разговор с футболистите и той ме помоли да предам думите му в тунела. Не е влизал в съблекалнята".

"Темата е приключила за мен, утре ни предстои важен мач, не искам футболистите да се разсейват. Да, страницата е моя, поддържат ми я и всичко се публикува с мое позволение".

"Времето не трябва да ни влияе. Видя се, че когато играхме на дъжд победихме ЦСКА 1948. Работим концентрирано, това, че има изява в социалните мрежи не пречи на моята работа".

Още: "Имам уверението": Даниел Боримиров получил голямо обещание от Реал Мадрид

"Искаме натиск без значение дали сме на Герена, или не. Съставът може би е избистрен. Подготвяме варианти, които могат да ни донесат успех".

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

"Знам, че на вас ви е много интересно, когато има размяна на реплики. Не мисля, че има какво повече да кажа. Беше в съвсем добър тон - казах кратко и ясно - не вярвам, че отбор с 4-5 загуби, който да стане шампион. Не знам защо го приеха толкова критично. Казаха ми да си гледам Левски и по-малко ЦСКА. Не знам каква е причината, но няма да се изказвам повече".

"Търсим вратар, ситуацията е такава, че този човек трябва да е свободен. Продължаваме да търсим".

"За това съм тук - да го има Левски, и то на първо място. Целта ни е да сме фактор в първенството и да спечелим титлата и Купата на България", каза още Генчев.

Още: СНИМКИ: Легенда на Реал Мадрид посрещна и разведе Боримиров из клубната база

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички