Станислав Генчев притесни "сините" фенове с 2 факта и отправи предупреждение до футболистите на Левски


Станислав Генчев притесни "сините" фенове с 2 факта и отправи предупреждение до футболистите на Левски
Снимка: LAP.bg

6059 0

Наставникът на Левски - Станислав Генчев, говори пред медиите преди първия домакински мач на "сините" в Първа лига утре (26 юли) срещу Ботев Враца. Специалистът каза притеснителни новини за двама от своите играчи и отправи предупреждение към възпитаниците си, че грешките срещу Локомотив София не трябва да се повтарят.

Думите на Генчев преди Левски - Ботев Враца

"Със сигурност настроението е приповдигнато. Постигнахме изразителна победа. Постарахме се да покажем грешките на футболистите, които допуснаха срещу Локомотив София. Тези грешки не трябва да се повтарят. За мен е важно да израстваме като отбор. Това може да стане с пълно себераздаване", започна Станислав Генчев.

Още: Наско Сираков лично прие дарение от бившия собственик на Левски - Тодор Батков (ВИДЕО)

"Аз знам възможностите на футболистите. Те могат повече от това, което показаха първите 10 минути. Локомотив можеше да ни отбележи втори и трети гол. До края на мача почти не допуснахме грешки. Искам да са концентрирани от първата до последната минута и да следваме нашия план, независимо от резултата".

Станислав Генчев говори преди Левски - Ботев Вр

"Асен Митков отпада от мача със сигурност. Имаме още двама-трима с проблеми. Ще решаваме за тях в последния момент. Ван дер Каап ще вземе участие в тренировката, но за мен здравето на футболистите е на първо място. Ако има болка, няма да играе в утрешния мач. Имаме вариант кой ще го замести".

"Икена чисто физически е много добре. Повече от добре е, но липсва игровата практика. Ще му даваме малко игрово време, за да свикне. Мисля, че утре е добър момент, за да дебютира".

"Искам да благодаря на феновете за подкрепата. Тя е важна за нас. Надявам се утре стадионът да е пълен, а ние да се отблагодарим с добра игра", каза още родният специалист.

Той трябваше да е следващият голям нападател - Генчев видя друга роля за нешлифования "син" диамант

Легенда на Левски назова "безобразно слаб нападател": Посочи риска, който Станислав Генчев поема

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички