Станислав Генчев продължава активно във Facebook: Настръхна в "син" патос (СНИМКИ)


Станислав Генчев продължава активно във Facebook: Настръхна в "син" патос (СНИМКИ)
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

495 0

Старши треньорът на Левски Станислав Генчев продължава да бъде много активен в своята страница в социалната мрежа Facebook. Този път той пламенно изрази своето мнение за филма за легендата на клуба Георги Аспарухов, чиято премиера се състоя в сряда (09.10).

Според Генчев всеки действащ футболист - без значение дали на 7, или на 37 години, трябва да изгледа продукцията. Освен това призова да се направи така, че всички ученици в България да отидат безплатно да видят лентата.

Станислав Генчев е възхитен от филма за Гунди

Ето публикацията без редакторска намеса:

"Абсолютно всеки действащ футболист у нас, без значение на 7 или на 37 години, е задължително да гледа филма за Гунди. За да разбере какво всъщност означава футболист!

Дано някоя институция намери начин в следващите месеци всички ученици в България да отидат безплатно да видят лентата. Ще възпита у тях чувства, които ще ги направят по-добри хора, когато пораснат.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Респект към хората създали ГУНДИ - Легенда за любовта" - написа Генчев. Вижте и коя бивша звезда на Левски обяви, че клубът му дължи пари.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички