Станислав Генчев: Щях да дам червен картон на Купър и дузпа за ЦСКА


Станислав Генчев: Щях да дам червен картон на Купър и дузпа за ЦСКА
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

287 0

Наставникът на Левски - Станислав Генчев, проведе традиционната си пресконференция преди предстоящото домакинство на Берое, което ще се състои на 25 октомври (петък) от 19:00 часа на "Герена" в мач от 13-ия кръг на Първа лига.

Какво каза Станислав Генчев?

Още: "Мъри го говори от 20 години": Любим на феновете капитан на ЦСКА с тежки думи

Генчев подчерта, че подценяването на Берое би могло да навреди на "сините". Той също така отбеляза, че победата срещу Берое носи същите три точки, както тази срещу ЦСКА.

"Още от първия ден им казах, че ни очаква труден мач срещу отбор който играе агресивно, играе добре и най-малкото подценяване ще ни изиграе лоша шега. Победата ни е важна, футболистите тренираха много добре с настроение, което е нормално", започна Станислав Генчев.

"Вкъщи и стените помагат. Имаме безрезервната подкрепа на многобройната публика и не трябва да разочароваме феновете. Надявам се утре да зарадваме нашите привърженици с добра игра".

"Асен Митков има неприятна контузия, която ще го извади за повече от месец. Охене имаше проблеми, вчера тренира, ще видим днес как е, Макун е под въпрос. Ван дер Каап има проблеми, тренира, най-вероятно ще трябва операция. Евертон очаквам днес да се включи, под голяма въпросителна е за утре".

 

Още: "Празниците нямат край": Левски обяви голяма изненада за феновете

"Повече креативност в атака и по-добър удар ще ни са нужни утре. Всички знаем как играе Берое, доста агресивно, не остават пространства. Нуждаем се от повече креативност пред противниковата врата, за да отбележим гол".

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

"Мисля, че от доста време не е имало такова дерби, каквото имаше. Премина по благоприятен начин, всички се държаха така както трябва да бъде. Може да има някоя хвърлена запалка или бутилка вода, което е нормално, но ние няма как да контролираме какво викат феновете. Подкрепям нашата позиция. Трябва да се вземат мерки. Това се грешни пари, не трябва да бъдем глобявани. Не съм гледал причините, но вчера имахме среща с ръководството и позицията е единодушна".

"Щях да дам червен картон на Купър и след това да свиря дузпа за тях, ако аз бях съдия. Сангаре няма оферта от Ал Ахли, нито за него, нито за някой друг е постъпвала оферта в клуба".

"Не е приятно, когато се изправят срещу нов треньор. Вероятно може да промени от това, което Беро използваше последния мач. Ние подготвяме всеки един вариант, за да не може да ни изненадат", каза още специалистът.

Още: Феновете на ЦСКА се изгавриха с филма за Гунди: Няколко пъти (СНИМКА + ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички