Станислав Генчев съжали за 2 неща - въпреки че Левски отново е лидер в Първа лига


Станислав Генчев съжали за 2 неща - въпреки че Левски отново е лидер в Първа лига
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

444 0

Старши треньорът на Левски Станислав Генчев говори след важната победа с 2:1 над Арда. Той остана доволен от успеха, но допълни, че е трябвало да бъде доста по-резултатен.

Генчев остана доволен от Левски след победата над Арда

"Мача го започнахме по най-добрия начин, натискахме противника, вкарахме гол, отмениха го, вкарахме дузпа. Всичко беше добре до грешката, при която допуснахме гола и бяхме наказани. Имаше разконцентриране, но в края на първото полувреме пак натиснахме. През втората част наложихме пълен контрол, единствено съжалявам, че допуснахме първи гол у дома и че не спечелихме по-убедително.

През цялата седмица се подготвяхме за игра с трима централни - за такъв начин на игра на противника. Всичките ни домакински мачове дотук са срещу подобна постройка с трима централни. Това не е проблем за нас, можем да играем срещу всяка система. Както виждате, обикновено срещу такива система излизаме победители.

Благодаря за подкрепата на нашите фенове, които ни подкрепяха от първата до последната минута. На всеки стадион се чувстваме домакини. Но тук има още повече фенове и това създава още повече напрежение в опонента и ни дава повече самочувствие на нас.

Вижте повече за това как Левски успя да победи Арда след красив гол (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички