Станислав Генчев успокои феновете на Левски: Има скрити козове за дербито с ЦСКА


Станислав Генчев успокои феновете на Левски: Има скрити козове за дербито с ЦСКА
Снимка: БГНЕС

1226 0

Старши треньорът на Левски Станислав Генчев говори след разгромната победа с 4:0 над Хебър Пазарджик в приятелската среща, играна на стадион "Георги Аспарухов". Той заяви, че е доволен от играта на своя тим и се радва за завръщането на Илиян Стефанов.

Какво каза Генчев след мача?

Още: Левски счупи гредите, но пак разби Хебър! След 7 месеца: Стефанов се завърна с 2 гола (ВИДЕО)

"Най-важното нещо беше футболистите да не губят ритъм. Изразходиха се добре физически. Вложиха старание, удариха греди, вкараха 4 гола. В атака играхме добре, в защита имаше пропуски, но в рамките на нормалното", заяви Генчев пред официалния сайт на Левски.

"Илиян Стефанов нямаше как да се завърне по-добре. Има още какво да наваксва, но подобрява формата си от седмица на седмица. Вкара два гола, доволен съм. Не само от него, доволен съм от всички футболисти. Не исках да правят разлика между контрола и официален мач. За старание и желание съм доволен от всички".

"Първо много зависи от становището на докторите. Важно е кога ще можем да разчитаме изцяло на Стефанов. Чисто игрово му трябват няколко мача, но е допълнителна опция в атака. Никога не правя изводи само от един мач. Всичко, което тренираме, когато го анализираме обстойно правим по-генерални оценки какво трябва да подобрим в играта си".

"Лима и Митков умишлено ги оставихме по едно полувреме и не искахме да се натрупва голяма умора, защото и през седмицата тренираха усилено. И двамата са добре и ще бъдат в групата за "ЦСКА-София". Бала и Каап имат леки проблеми, но ще са на линия. Просто ги предпазихме", завърши специалистът.

ВИДЕО: Левски и Генчев го пренебрегват през сезона - сега избухна с красив гол и даде заявка

Пълен обрат: Лиъм Купър прави невъзможното - някак ще играе срещу Левски

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички