Станислав Генчев за дербито ЦСКА - Левски: Предпочитаме да има гостуващи фенове


Станислав Генчев за дербито ЦСКА - Левски: Предпочитаме да има гостуващи фенове
Снимка: LAP.bg

969 0

Наставникът на Левски - Станислав Генчев, говори пред медиите преди двубоя на неговия тим с Хебър, част от шестъя кръг на родната Първа лига. Той отговори на редица въпроси свързани с двубоя с ЦСКА след два кръга и загубата от Лудогорец през изминалия.

Какво каза Станислав Генчев?

Още: Седем души решиха къде да се играе Левски - ЦСКА: Кои са те?

За дербито с ЦСКА

"Ние от клуба ще излезем с официално становище. За никого не е приятно да няма публика, ние предпочитаме да има гостуващи фенове. Отлагане на мача не е вариант, защото е прекъсване преди паузата. Най-добрия вариант беше да се обърнат осми и десети кръг, но явно това е отпаднало и трябва да се съобразим с решението. Футболът е за феновете", започна Станислав Генчев.

"Само може да гадаем дали ще има промяна, ще изчакаме и ще видим".

Двубоят с Лудогорец

"Още на първата тренировка направихме разбор, показахме грешките. Не трябва да търсим оправдание, въпреки съдийството можехме да спечелим".

"Със сигурност играчите нямат търпение за следващия мач. Искат по-бързо да се реваншират и да излязат отново на победния път. Надявам се това да се отрази с добра игра срещу Хебър".

"Със сигурност търся вината в себе си. Правя анализ на тренировки и на това което сме сгрешили. Колкото по-добре се играе в една система, толкова по-добре за футболистите. Ние ще запазим тази формация за последно. Със сигурност бих започнал със същия титулярен състав, моето виждане е, че грешка в системата нямаше".

Още: Генчев зачерква експеримент в Левски, продължил по-малко от един мач ?

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

"Митков е добре, тренира наравно, ще бъде на линия. За Фабио Лима ще изчакаме да премине тренировката и ще преценим дали ще е готов".

"Част от треньорската работа е да кажем на футболист, че ще е резерва или че отпада от състава. Комуникацията е важна и всеки трябва да знае защо ще играе или не. Не се притеснявам от това нещо и нямам проблеми с това".

"Със сигурност в Разград не играхме така, както искахме. Имаме 3 или 4 контраатаки, които не развихме добре. Утре ще бъде много по-различен мач и очаквам отборът да играе добре и се надяваме на резултатна победа у дома".

"Рано или късно идва момент, в който всеки тим губи. Не беше подходящ момент, никой не обича да губи, но загубата идва във време, в което трябва да си вземем поуки. Наблягаме на грешките, които правим. Не мисля, че загубата ще се отрази много на отбора", завърши родният специалист.

Още: ЦСКА с титанична позиция: БФС угажда на Левски след атаката по съдиите

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички