Стоев: Като изградим отбор, ще има и футбол, засега - битка


Стоев: Като изградим отбор, ще има и футбол, засега - битка
Снимка: БГНЕС

1035 0

Стойчо Стоев е останал доволен от представянето на футболистите на "Левски" по време на равенството срещу Ботев (Пловдив).

"Наистина имаше вложени усилия, времето бе тежко. Доволен съм аз специално, изхождайки от това, че все още съставът ни не е напълно обигран. Нямам как да не съм доволен. Стремяхме се да вкараме битка. Като се изградим като отбор, ще вкараме и нужния футбол“, започна Стоев.

Той подчерта, че е искал да заложи на Мики Орачев в стартовия състав, но юношата на клуба е показал колебания по време на предсезонната подготовка.

"Ако бях фен и на мен щеше да ми е интересен съставът на Левски. Мики Орачев имаше леки колебания през подготовката, затова реших да заложа на Белаид, който също не е напълно готов. Нападатели имаме двама, но на практика, сега бяхме без такива, знаете за жълтата карта на Курдов".

Стоев не пожела да коментира съдийските отсъждания и отдаде уважение на показаното от Ботев (Пловдив) в 90-те минути в Коматево.

"Не бих казал, че е редно да говоря за съдийството след мача. Няма как да променим съдийските виждания. Това е човекът, който решава. Аз знам, че тук се играе трудно, знаех, че ни предстои тежък мач. Казах след мача и на играчите, че ще има такива двубои, ще дойде време, когато да ги печелим. Аз никога не коментирам след мач спорни ситуации, на следващия ден мога да кажа".

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

"Усмихнатия професор" изрази и желанието си клубът да привлече поне още няколко нови футболисти, защото в сегашния си вариант "Левски" трудно ще се бори с конкурентите си.

"Имаме нужда от нови. Нуждаем се флангови играчи, за да имаме скорост и агресия, която ни липсва сега. В тази насока и клубът прави всичко възможно в тази насока. Не знам кога ще ги вземем тези играчи. На тях ще им трябва адаптационен период. Новите още не са във формата, която искаме. Но се надявам с мачовете да навлизат във форма".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички