Стоев: Усещам подкрепата на ръководството и футболистите


Стоев: Усещам подкрепата на ръководството и футболистите

686 0

Много доволен от играта на своя тим остана наставникът на "Левски" Стойчо Стоев. "Сините" се наложиха с 2:0 над Черно море в първенството.

"Надиграхме съперника и безапелационно победихме. Знаехме, че силното им отъжие са центриранията и че играят добре за високите топки, там ни затрудниха", коментира Стоев след срещата.

Запитан как е мотивирал играчите си, за да покажат по-различно лице след почивката, специалистът заяви: "Казах им, че сме дошли да победим, въпреки трудностите с пътуванията и физическата умора от недоспиването, те не показаха, че ще се предадат и ще отпаднат физически".

"Знам какво могат играчите ми, знаем какво искаме, но с един мач няма да станем по-добри. Вярно е обаче, че с такива мачове ще ставаме по-добри. Имаме доста нови, които имат нужда от обиграване, но се видя, че имат нужните качества", посочи треньорът.

На Стоев му се наложи отново да коментира слуховете за негова смяна.

"Спекулациите в такива ситуации ги има и на Запад, но тези тук бяха малко пресолени. Аз чувствам подкрепата на ръководството, но и на футболистите. Без тяхната подкрепа един треньор е загубен", категоричен бе Стоев.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Запитан как мотивира играчите, предвид малките шансове за спечелването на титлата, той заяви: "Мотивира ги това, че играят в "Левски", това облекчава и мен. Стремя се да ги убедя, че имат достатъчно качества, за да станат сериозен отбор".

"Срещу Монтана ще е доста трудно, в никакъв случай няма да ги подценим", завърши Стойчо Стоев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички