Стойчо подпука съдията, вижте претенциите му


Стойчо подпука съдията, вижте претенциите му
Снимка: БГНЕС

1177 0

Наставникът на "Левски" Стойчо Стоев разкритикува съдията Никола Попов след поражението с 2:3 от Славия.

"Ако бях засякъл времето, сигурно сме играли 15 минути през втората част. Определено един мач без заряд и стойност, а съдията не успя да бъде адекватен на терена. Не позволи да се играе футбол", недоволен е треньорът на "сините".

"Много им се чудя на тези съдии. Всички гледаме европейски футбол, сигурно и те гледат... да сте виждали такова лежане, такова бавене, носилките влизаха 120 пъти. Но ние сме си виновни за загубата", каза още Стоев.

Той не подмина и собствените си футболисти.

"Не съм доволен от представянето на целия отбор, играхме мудно, бавно, лежерно. Губехме лесно топката, далеч стояхме от хората. Добре, че дойде в този момент тази загуба", коментира треньорът.

"Можеше да инкасираме още голове. Нека се види, след тези успешни игри, за да продължиш тази игра трябва да се влагаш на терена, ние не играхме, а това позволи на съперника да се представи по-добре", каза наставникът на "сините.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

"В момента всеки футболист на "Левски" е нужен и разчитам на него. Имаме и други важни футболисти, не само Аниете и Прохазка. Надявам се да останат всички. Когато не играеш това, което можеш и трябва да го правиш, в един момент всеки тим може да те затрудни", заяви още Стоев.

"Глупав червен картон на Минев. Да, сигурно е бил провокиран, но не е на 20 години, за да реагира по този начин. Футболът е контактен спорт, трябва да можеш да си сдържаше нервите. Така губи целият отбор. Ще проведа разговор с Минев, дано това повече не се повтаря повече", добави специалистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички