Стойчо Стоев: Нещата не изглеждат добре


Стойчо Стоев: Нещата не изглеждат добре
Снимка: БГНЕС

1242 0

Старши треньорът на "Левски" Стойчо Стоев бе разочарован от поражението на своя тим от Пирин (Благоевград). Двата тима изиграха контролна среща в Самоков, която "сините" загубиха с 0:2. Наставникът сподели, че отборът му не изглежда добре и трябва да се работи още много преди началото на сезона.

„Видя се, че чужденците не са готови. Те започнаха от вчера сериозни тренировки. Времето е прекалено малко и нещата трябва някъде да се форсират. Не изглеждат нещата добре, допуснахме доста брак в действията си, само разигравахме. Опитахме се малко повече да контролираме топката, но пред гола бяхме ялови.“, заяви Стоев.

„Ние търсим нападател, говорим с нападатели. Курдов е прекалено малко като опция. Търсим и един флангови нападател, но засега не можем да намерим. Докато нападател сме намерили, но не искам да коментирам името му“, добави още наставникът.

Следващият мач на "Левски" е тази събота срещу Локомотив (Пловдив), когато ще бъде и официалното представяне на отбора на "сините' за новия сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички