Стойчо Стоев за ЦСКА: Географията във футбола се променя


Стойчо Стоев за ЦСКА: Географията във футбола се променя
Снимка: БГНЕС

1099 0

Наставникът на „Левски“ Стойчо Стоев също не пропусна да коментира решението ЦСКА да играе в „А“ окръжна група през следващия сезон. Той сподели, че съжалява за ситуацията при „червените“, но заяви, че футболната география също се променя.

„Съжалявам за ЦСКА, както виждате географията във футбола се променя. Не е хубаво, че ЦСКА и "Левски" са в тежко състояние. Вярвам, че ние ще се изправим, но затова ще ни е необходимо време. Може би години. Виждате, че полагаме много усилия, за да работим с редуциран бюджет. Надявам се, че селекцията ще започне да върви по-добре“, заяви треньорът на „сините“.

Днес „Левски“ замина на първия си подготвителен лагер, който ще се проведе в Боровец. Стоев сподели и впечатленията си от играчите, който в момента са в отбора.

„Доволен съм от това, което показват футболистите, които тренират с нас. На този етап упражненията с топка са малко, а и бройката на футболистите, които участват в тях. Затова не мога да преценя за Атанас Курдов. Той пътува с нас и ще е на лагера в Боровец. Аймен Белаид също пътува с отбора. До този момент не тренираше, защото има контузия, която не му позволяваше да го прави.“, сподели Стоев и добави: „Сърмов на този етап по-скоро няма да бъде футболист на „Левски“. Не искам да говоря за трансфери. Апия и Махмудов по-скоро няма да подпишат“.

Стойчо Стоев обяви и имената на някои от съперниците на „Левски“ в предстоящите контролни срещи. Сред тях са Локомотив (Пловдив), Монтана, Септември (Симитли) и Волга.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички