Стойчо за съдията: Притеснявам се, все пак живеем в България


Стойчо за съдията: Притеснявам се, все пак живеем в България
Снимка: БГНЕС

1273 0

Треньорът на Левски Стойчо Стоев изрази известни опасания от съдията, въпреки че такъв все още не е назначен за утрешния мач с Лудогорец. Реваншът от полуфиналите за купата на България е на "Герена" от 18,45 ч. Реферът ще бъде определен с жребии 2 часа преди двубоя. Ще бъде избирано между Станислав Тодоров и Ивайло Стоянов.

"Имам притеснения до такава степен, че живеем в България и знаем как се случват в някаква степен нещата. Надяваме се, че съдията усеща важността на мача, да се представи добре и да бъде обективен в решенията, които взима“, каза Стоев.

„Не бих казал, да има напрежение. Предполагам, че пълният стадион ще даде допълнителен импулс на футболисти, а това неминуемо води до раздаване. Надяваме се да зарадваме феновете“, пожела си треньорът.

„Ами, 0:0 е по-добър резултат за Лудогорец, отколкото за Левски. Футбол е. Определено ще се стремим да вкараме гол или голове и да не допуснем, но самият мач ще покаже доколко сме готови“, смята още той.

Стойчо Стоев призна, че в Левски са тренирали дузпи преди реванша.

„И това го има като вариант и не го пропуснахме. Определено има блясък в очите на футболистите. Настройката е добра. Знаем, че се изправяме срещу най-добрия отбор, но няма притеснение“, коментира още Стойчо.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

„Лудогорец може да не е достатъчно убедителен в последно време, но те са изграден отбор във времето и може би има регрес в тяхната игра, но това не значи, че са по-слаб като отбор. Те са отбор, който знае важността на всеки мач. Те са убедени, че вече са шампиони, но със сигурност знаят какъв мач ги чака тук на Герена и ще се покажат в съвсем друга светлина. Няма с какво да се изненадаме, но съм убеден, че ще стане хубав мач за зрителите и дано ние да сме печеливши. Някой път в такъв оспорван мач дребни детайли решават мача“, допълни специалистът.

Той засегна и случая с Лукаш Гикиевич, който беше отстранен от отбора за нарушаване на дисциплината.

„Каква да е ситуацията с Гикиевич? Нормална е. Мисълта ми е, че има граница и когато се премине, всеки си носи последствията. Няма шанс да го върна. За мен приключи и няма да го взимам в първия отбор. От там нататък, това са договорни отношения между него и клуба“, категоричен е Стойчо Стоев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички