"Това няма да е добре за Левски": "Синя" легенда посочи потенциален проблем с новите попълнения


"Това няма да е добре за Левски": "Синя" легенда посочи потенциален проблем с новите попълнения
Снимка: Левски/Фейсбук

13423 0

Легендата на Левски Михаил Вълчев коментира някои теми покрай любимя му клуб. Той посочи кое може да се превърне в проблем за "сините", когато говорим за новите попълнения, които подсилват отбора през летния трансферен прозорец.

Вълчев сподели, че понякога, когато даден играч има съмнения във възможностите си и идва от по-малък клуб в по-голям като Левски, може да му отнеме повече време за адаптация. Все пак е категоричен, че за състезателите с качества това не е проблем. Освен това призна, че е обнадежден за новия нападател Александър Колев, привлечен от Крумовград, след като изигра много силен сезон 2023/24.

За Левски ще е проблем, ако новите не се адаптират бързо

"Силно се надявам новите попълнения да са на нужното ниво и да успеят бързо да се адаптират. За футболисти, които имат качества, адаптацията е много по-лесна. Когато е по-притеснен даден играч и има съмнения във възможностите си и идва от по-малък клуб в по-голям като Левски, може да отнеме повече време за адаптацията. Това за "сините" няма да е добре.

За Левски ще е отлично, ако новите се адаптират в максимално кратки срокове. Алекс Колев има качества. Той е добър футболист, който има нюх за вкарване на голове. Той задържа добре топката и играе добре с глава. Би трябвало да успее да помогне на отбора. Дано му потръгне в началото, за да не изпадне в психическо затруднение" - сподели той пред "Мач телеграф". Само преди часове пък от Левски обявиха един от чаканите нови футболисти.

Михаил Вълчев коментира Левски

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички