Тръст "Синя България" скочи на ръководството на "Левски"


Тръст "Синя България" скочи на ръководството на "Левски"
Снимка: БГНЕС

1089 0

"Разходите на "Левски" са 7 пъти по-големи от приходите, дълговете растат, заплатите се бавят, а като резултат липсват и спортните постижения", обявиха от Тръст "Синя България" в официално обръщение.

Сдружението на привържениците изрази разочарованието си от отношението на ръководството на клуба спрямо съвместната пресконференция във вторник.

"Освен, че съобщение за самата пресконференция липсваше на сайта на клуба, събитието бе отразено със странен текст, в който бе подменена темата на пресконференцията и основните акценти. Думата "тръст" е употребена само в изречение с вменен ангажимент за осигуряването на 1 милион лева от страна на привържениците на клуба", казват от Тръста.

"Същевременно Тръст "Синя България" поздравява ПФК "Левски" за изнесените бодряшки резултати за събраните приходи през 2014 г., но учтиво напомня, че разходите на клуба са 7 (седем) пъти по-големи, дълговете растат, заплатите се бавят, а като резултат липсват и спортните постижения".

"В заключение бихме искали да кажем, че първата от основните цели на Тръст "Синя България", записани в устава на сдружението, е да подкрепя балансирани, конструктивни и здрави отношения между клуба и неговите привърженици. Надяваме се в ПФК Левски да ни отвърнат със същото и да не забравят, че феновете винаги са прави", се допълва в съобщението.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички