Венцеслав Стефанов свърза назначаването на Томаш в ЦСКА с Бербатов и опустоши Левски


Венцеслав Стефанов свърза назначаването на Томаш в ЦСКА с Бербатов и опустоши Левски
Снимка: БГНЕС

38 0

Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, даде изявление пред колегите от "Sportal.bg", в което коментира последните събития в българския футбол.

Ръководителят на "белите" изрази мнението си относно промяната на програмата в Първа лига, наложена заради дербито между Левски и ЦСКА, което ще се проведе на Националния стадион "Васил Левски".

Още: ЦСКА загуби второ Вечно дерби в рамките на 12 дни (ВИДЕО)

Коментарът на Венци Стефанов

"Не виждам чак такъв проблем, програмата не се нарушава кой знае колко. Проблемът в случая идва от Столична община - като се бяга от отговорност, така се получава. Какъв би бил проблемът да се играе Левски - ЦСКА в делничен ден - никакъв, случвало се е, няма нищо страшно. Но Столична община не подходи както трябва. Не мисля, че Футболният съюз има вина в случая. За полицията не искам да казвам нищо - там не знаят къде се намират в момента", сподели Стефанов.

"ЦСКА ще се вдигне с Александър Томаш начело, макар че какво от това - и всичките мачове да спечелят до края на сезона, шампиони няма да станат. Този сезон го изпуснаха. Директорчетата каква вина имат - те са на заплата и изпълняват, едва ли имат те последната дума. Познавам ги - свестни момчета. Томаш е бил в Славия, познавам го добре, сериозно момче е, възпитано. Струва ми се, че Бербатов взима властта в ЦСКА. Така изглежда - всички негови хора, неговият екип е в ЦСКА. За Левски какво да ви кажа... Може да мечтаят за титлата, но това е "Сън в лятна нощ", добави още босът на Славия.

"На война като на война": Левски попиля БФС, Гонзо, "Хегемона" и задкулисието във футбола

Полицията не гарантирала, че ще се справи с Левски - ЦСКА на "Герена" - притеснявала се от строеж на метространция

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички