Виден левскар, бивш премиер и кмет, каза от какво зависи дали Васил Божков ще си иска парите от Левски


Виден левскар, бивш премиер и кмет, каза от какво зависи дали Васил Божков ще си иска парите от Левски
Снимка: БГНЕС

2731 0

Стефан Софиянски, който в миналото е бил министър-председател на България, както и кмет на София, коментира любопитни теми покрай любимия си футболен отбор - Левски. Сред тях бе засегнато и дали Васил Божков може да си поиска дължимото от "синия" клуб. Според Софиянски това зависи от "това как ще се развият делата му".

"Не мога да ви кажа (бел. ред. дали може да си поиска акциите от Левски). Той претърпя един разочароващ резултат на изборите, предвид начина, по който се правят избори в България. И предвид атаките срещу него. След тия резултати не знам дали би се ангажирал. Не сме говорили с него по тази тема, нямам информация извън публичната.

Не вярвам, но всичко зависи от това как ще му се развиват делата (бел. ред. дали Божков ще иска Левски да му изплати дъла). Зависи. Последното нещо, което Божков ще направи, е да разсипе Левски. Въпросът е дали ще се ангажира отново. Това на мен ми е вълнението" - призна Софиянски пред "Тема спорт".

Още: Станислав Генчев възхвали Левски, но от едно определено нещо никак не е доволен

Левски постъпи по грешния начин с Андриан Краев

Андриан Краев и Левски

Той коментира и друга интересна тема, като смята, че решението Андриан Краев да не бъде изобщо използван през годината е грешно. Софиянски е на мнение, че български играч, който е щял да бъде полезен на отбора, не е трябвало да бъде изкарван от тима, дори и да е било ясно, че си тръгва.

"за мен друга сериозно допусната грешка беше с Андриан Краев. Иска да си отива – иска. Но го пусни да играе. Може ли да държиш на скамейката един български футболист и да го наказваш, когато човекът въпреки намерението си да си ходи, правеше силни мачове.

Беше основен стълб в халфовата линия. Дали ще успеят да го задържат или не – не мога да кажа. Но за мен беше неприятна изненада, че той не се появи нито веднъж на терена през пролетта и това е много сериозна грешка. От този тип грешки. Загуби във всички сериозни мачове, и то с голяма разлика" - каза още Софиянски.

Междувременно стана ясно и кои играчи ще са капитаните в Левски за сезон 2024/25.

Още: В неофициалния дебют на Станислав Генчев: "Сини" юноши донесоха първа победа на Левски в контролите (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички